"Konečně budu svobodná! To je nejšťastnější den mého života, a ty jsi u toho Agátko," zalykala se štěstím Iveta, která se zprávu o datu rozvodu s Jiřím Pomeje dozvěděla ve chvíli, kdy s Agátou Hanychovou natáčela její show Dostaň Agátu!

Rozvod vyřídí advokátka

"Nevěřila jsem, že ta chvíle přijde a ono je to opravdu tady," opakovala stále dokola Iveta, které se po tvářích kutálely slzy jako hrachy. "To jsou slzy štěstí," tvrdila zpěvačka.

Manželství má skončit už do 18. října. K soudu ani jeden z manželů nemusí přijít, stačí, když oba pošlou své právníky. "Já určitě nepůjdu, vše vyřídí moje advokátka Ivana Kejmarová. Nechci se s ním už nikdy v životě vidět," říká Iveta.

Manželé se tváří v tvář naposledy setkali na začátku července. Iveta všechny Jiřího věci, které měl u ní doma v Uhříněvsi sbalila do několika tašek a osobně mu je předala na Václavském náměstí."Od té doby jsem se s ním neviděla, nevolala a chci, aby to takhle zůstalo napořád," tvrdí Bartošová.

Fotogalerie
8 fotografií

Hanychová je pěkné dřevo

Hanychová si Ivetu do svého pořadu pozvala proto, aby jí naučila tančit na Heja, Heja. "Iveta je super, je úplně jiná, než jsem si o ní doposud myslela. Na naše domluvená setkání vždy přišla včas a dodržela, na čem jsme se domluvily. Fakt si na ní nemohu stěžovat," tvrdí modelka, které tancování na Ivetin poslední hit moc nešlo. "Iveta má natrénováno, tak jí to jde líp, já se raději budu držet mola," vymlouvala se modelka.