Jitka a její přítel Mirek Cipra tak strávili na cestě 25 hodin! Z Las Vegas letěli do Salt Lake City a pak do Paříže a nakonec domů. A to Jitku hned po příletu čeká náročný program.

"Rovnou z letiště jedeme na zkoušku a pak má večer Jitka už domluvené vystoupení, takže spěcháme. Bohužel jsme se ani jeden moc nevyspali, ale Jitka to zvládne, i když je unavená, prostě musí večer zazpívat," řekl Blesk.cz její přítel Cipra.

Rozhovor s Jitkou Válkovou:

Video
Video se připravuje ...

Jitka Válková se vrátila ze soutěže Miss Universe. Zastihli jsme ji na letišti. Blesk.cz


Unavená, ale šťastná

Na Jitce ale únava nebyla vůbec znát, v růžovém triku a černém klobouku vypadala skvěle. "Stále jsem ještě tak trochu v oblacích, let byl opravdu náročný, ale stálo to za to, už to, že jsem byla v patnáctce nejhezčích dívek, je pro mě velký úspěch. Paní Maláčová to také nečekala, říkala, že podruhé to asi nevyjde, když se minulý rok umístila Iveta Lutovská, no a stalo se," popsala nám své dojmy Jitka.

Po soutěži měli Jitka s přítelem konečně chvilku sami pro sebe. Takže strávili v Las Vegas o den víc, aby si město pořádně užili. Jitka jako správná ženská se ale místo výletních míst vrhla na obchody a strávila tak s přítelem celý den nakupováním. "Ještě s žádnou ženou jsem nenakupoval devět hodin vkuse, byl to doslova maraton. Museli jsme koupit ještě jeden kufr navíc. Ale pro Jitku jsem byl ochotný udělat vše, takže mi to nevadilo. Rozhodně si to zasloužila," prozradil Blesk.cz Jitčin přítel.

Fotogalerie
3 fotografie