Společně ještě se zpěvačkou Terezou Černochovou šly Klírovi za kmotry, všechny tak byly oblečeny do návrhářova nejoblíbenějšího kousku oblečení a to korzetu. Když se zpěvačky nahýbaly k přestřižení vítací pásky, všechny oči přítomných hostů směřovaly do hlubokých výstřihů slavných dam.

"V korzetech se cítím skvěle, protože podporují ženské křivky, mám je ráda, takže mi nedělá problém je nosit, prsa v něm pěkně drží, takže žádná nehoda nehrozí," řekla Blesk.cz zpěvačka Ilona Csáková, která je ještě stále na mateřské dovolené.

Ilona Csáková po porodu zhubla 25 kilo a nyní hubne dál.
Autor: Pavel Machan

Csáková plánuje rozmnožení

S přítelem Radkem Vonešem stále bydlí v Brně a do Prahy zatím dojíždí. Nedávno Ilona prozradila, že by se chtěla vdávat, nyní ale situaci vůbec neřeší. "Do budoucna plánuji cokoliv, přestěhovat se, odstěhovat, rozmnožit se, je to opravdu vše otevřené, tento rok svatbu neplánuji možná příští rok."

Leona Machálková se pochlubila ultraštíhlou postavou.
Autor: Pavel Machan

Machálková Šípkovi novou známost přeje

Poslední dobou se zpěvačka Leona Machálková obléká velmi sexy a odvážně, na akce chodí v minisukních a nosí velké výstřihy. Že by si tím chtěla ve svém věku dokázat, že na to stále má?! "Cítím se v tom výborně, akorát je to trochu ztráta soukromí, nejdou v tom dělat některé pohybové kreace, poslední dobou nosím odvážnější modely, ale musíte to se mnou vydržet," řekla se smíchem Blesk.cz Leona Machálková.

V médiích se nedávno objevila fotka bývalého přítele Leony, Bořka Šípka, jak jde po ulici po boku neznámé blondýny, mohla by to být jeho nová přítelkyně. Co na to říká Machálková? "Je to možné, je to svobodný člověk a nový vztah mu přeji, já momentálně nikoho nemám a ani nehledám, až něco přijde, tak to přijde," míní.

Fotogalerie
7 fotografií