Pod taktovkou nového ředitele inženýra Hofmana v podání Jana Kanyzy se budou dít změny. Nikoho z lékařů totiž rozhodně šetřit nebude.

První lékařskou posilou bude svérázná vrchní sestra Babeta Trefná alias Bára Štěpánová. Bývalá spolužačka Vendulky Čížkové se do Kamenice vrací jen proto, aby měla pod dohledem svého otce, bývalého učitele tělocviku, věčného sokola a šíleného sportovce Aloise Trefného, který ji přivádí k šílenství.

"Moje role je psaná zatím tak, že mě strašně baví. Nikdy nepřemýšlím o postavě, zda je mi sympatická, herec řeší to, zda ho zaujala a oslovila," tvrdí zrzavá moderátorka, která je proslulá svými extravagantními modely. Svou pověst šílené módemanky potvrdila třeba loni na své svatbě s dlouholetým přítelem Mírou Barabášem.

Takhle se Bára Štěpánová vystrojila na svou veselku
Autor: Foto Blesk Ladislav Křivan

Dalším novým přírůstkem do Ordinace je finalista Česko Slovenské SuperStar Ben Cristovao, který ztvární syna Jana Čenského.

"Těším se, je to pro mě nová zkušenost. Zároveň mám ale trochu obavy, jestli se divákům budu líbit," obává se exotický Ben, jež kvůli roli Maxe začal chodit na hodiny herectví.

Ben Cristovao ve své první roli
Autor: TV Nova

Diváci se mohou těšit na zrekonstruované prostory urgentního příjmu kamenické nemocnice i na její nové lékařské posily. Překvapením je i nová znělka, kterou herci a tvůrci přes letní prázdniny natočili.

Fotogalerie
7 fotografií