Po vystoupení pro děti se taxíkem nechal odvézt do Privatu 13 v Ostravě, kde vystřídal šest dívek, z toho jednu dvakrát, a ráno odmítl majitelce nonstopu Renatě (41) zaplatit. Ta na něj musela zavolat policii! Blesku pak poskytla videozáznam i svědectví, jak se člen Maxim Turbulenc chtěl bavit zadarmo…

Objednával panáky...

Do Privatu 13 dorazil Daniel okolo čtvrté ráno. V klubu byl jediným zákazníkem. „Nejdříve se trošku rozkoukával. Objednával dívkám pití, sám pil jednoho panáka za druhým. Vůbec jsem nevěděla, že je z nějaké kapely. To mi řekly až holky,“ řekla Blesku majitelka Privatu 13 Renata.

...a vyprávěl hloupé vtipy

„Pouštěl nám dokonce nějaké písničky od Maxim Turbulenc. A pořád vyprávěl hloupé vtipy, kterým se smál pouze on,“ pokračovala Renata s tím, že mezi vtipy si přisedl k dívkám na sedačku a začal je osahávat. „Potom si vybral dvě prostitutky a obě najednou si odvedl na nejluxusnější pokoj v celém podniku, který stojí na hodinu 3400Kč,“ vylíčila průběh večera Renata.

Blesku přiznala, že cizí zákazníci obvykle platí dopředu. „On ale pořád vykřikoval, pište to na účet. Protože taxikář nám potvrdil, že peníze má, netušila jsem, že bude problém,“ přiznala Renata. To se ale velmi spletla!

Nakonec vystřídal 6 dívek a nezaplatil

Potom, co Dan na pokoji s vířivkou a vodní postelí strávil čtyři hodiny a vystřídal šest dívek, z toho jednu dvakrát, odmítl majitelce zaplatit. „Okamžitě jsem volala policii. On na mě křičel, že policii taky zavolá, protože ho zadržuji a on chce odejít. Já ho totiž u nás zamkla. Policie přijela do pěti minut, ale nemohli vůbec nic dělat. Jen si opsali jeho osobní údaje a pustili ho,“ svěřila Renata s tím, že aby peníze dostala zpět, bude se muset s Valim soudit.

Fotogalerie
8 fotografií