S majitelem kasin a kamarádem moderátora Leoše Mareše (34)přišla ruku v ruce na párty nové slovenské vodky. Oficiálnímu představení na veřejnosti ale předcházelo to mnohem důležitější: schválení nového partnera doma u rodičů v rodné Třeboni.

Rodičům se Ivetin nový přítel líbil

Lutovská Blesku přiznala, že s Vítem randí téměř dva měsíce, návštěva rodičů prý tedy byla na místě. „Nebyl žádný honosný nedělní oběd, ale normální seznámení. Rodičům se líbil, nic negativního na něm nenašli,“ svěřila se Lutovská s tím, že seznámení proběhlo i na druhé straně. Vít má z předchozího vztahu pětiletého syna Adama, se kterým si modelka skvěle rozumí. „Vycházíme spolu dobře, bere mě jako svoji kamarádku,“ dodala Iveta.

Lutovská je sice zamilovaná až po uši, ale přesto nechce nic zakřiknout. „Zatím je moc brzo přemýšlet o naší budoucnosti, teď akorát plánujeme společnou dovolenou,“ vysvětlila modelka. „Zatím nevíme kdy nebo kam, ale to studený počasí v Česku nám trochu leze na nervy,“ smála se blonďatá kráska. Té na jejím novém příteli nejvíc imponuje, že je zodpovědný, charakterní a na rozdíl od jejího expřítele gentleman každým coulem.

Fotogalerie
4 fotografie

Lutovská se s Radovanem Hynkem (37) rozešla za dramatických okolností v polovině června. Není žádným tajemstvím, že konec skoro devítiletého vztahu s krásnou miss nese Radovan velmi těžce. „Chce to nějaký čas, teď s Ráďou nejsme v kontaktu, čekám na to, až se to mezi námi trochu uklidní,“ uzavřela Lutovská.