"Celý život jsem milovala sladké. Do čaje jsem si dávala šest kostek cukru a denně jsem spořádala tabulku čokolády. A teď nic. Naopak jsem začala hodně solit a jediná věc na které si ulétávám, je lák z okurek," prozradila Blesk.cz modelka. Markéta, která je v pátém měsíci těhotenství, přibrala čtyři kilogramy.

"Všechno mám v bříšku, ale stejně mám pocit, že jsem jak slon," tvrdí se smíchem Divišová.

Manželé si pohlaví miminka nechají říct až 1. září, takže výbavičku zatím nenakupují. "V domě jsme už vyklidili jednu místnost, kde zařídíme dětský pokojíček, ale jinak nic neřešíme. Pro holku nebo kluka máme vybraných asi pět jmen, ale dokud s jistotou nebudeme vědět, co to bude, tak je nebudeme prozrazovat," říká Markéta, která společně s manželem Tomášem Fixou přišla na vodka party do jednoho pražského baru v centru.

Nosková: Porod v přímé přenosu

I když ústředním bodem večírku byla vodka, mezi slavnými převládaly těhulky nebo čerstvé maminky. Zpěvačka Míša Nosková je v devátém měsíci těhotenství, ale energie má na rozdávání.

"Mám tolik práce, že nevím kam dřív skočit. Všichni mi říkají, že porodím přímo na pódiu," směje se zpěvačka, která už za dva týdny přivede na svět své první miminko.

Po třech měsících se z Floridy do Čech vrátila moderátorka Gábina Partyšová. "Byl to super relax, ale doma je doma. Už se mi stýskalo po práci a kamarádkách," tvrdí Gábina.

Fotogalerie
8 fotografií