"Absolvovala jsem několikatýdenní kurz thajského boxu. Zpočátku jsem byla samá modřina a všechno mě bolelo, ale teď jsem ráda, že jsem to vydržela do konce. Mám daleko pevnější a souměrnější postavu než kdykoliv předtím," pochlubila se Blesk.cz mladičká zpěvačka.

Zlepšení postavy není jedinou věcí, kterou na sobě chce Markéta změnit. "O víkendu odlétám do Los Angeles, kde na mne čeká profesionální stylista, který mi pomůže změnit image. Určitě nebudu měnit barvu vlasů, ale stoprocentně hodně prodloužím a od základů změním styl oblékání," prozrazuje Konvičková. Z Los Angeles se zpěvačka přesune do Las Vegas, kde zkusí natočit pár demosnímků. "Vím, že to nebude žádná bomba, ale musím se pořád učit," dodává Markéta.

Mám dva kluky v hledáčku

Půvabná blondýnka si na nezájem kluků stěžovat nemůže, ale přesto je oficiálně nezadaná.

"Momentálně jsem bez kluka, ale nedávno jsem vystupovala na táboře H+H ve Frýdlantě nad Ostravicí a potkala jsem se s parádní pětičlennou partou tanečníků. A musím říct, že dva by stáli za hřích," směje se Markéta.

Sympatická zpěvačka již toto úterý 17. srpna společně s kapelou Legendy se vrací vystoupí na benefičním koncertě, jehož výtěžek půjde na oblasti postižené povodněmi, v pražském Hard Rock Café.

Fotogalerie
4 fotografie