"Po dlouhé době jsem konečně šťastná. Kuba je moc hodný a velmi pozorný kluk. A narozdíl od jisté osoby si mě váží," řekla Blesk.cz Gábina, která dva měsíce randí s velmi pohledným fotbalistou Jakubem Malinou.

Dvořáková se svým novým klukem, jehož otec patří mezi nejbohatší podnikatele u nás, žije v jednom křídle rozlehlého luxusního sídla za Prahou. Milenci nedávno prožili romantický víkend ve Vídni spojený s nákupy v luxusních buticích. "Bylo to úžasné, moc jsme si to užili," usmívá se modelka, která společně s misskami Kateřinou Sokolovou, Veronikou Chmelířovou a Ivetou Lutovskou zahájila provoz v nové prodejně s džínovou módou v Pasáži Myslbek.

Mareš jí půjčil ferrari

Hlavním tahákem nového butiku byl vedle vchodu vystavený monopost Red Bull F1 týmu, kterou řídí Mark Weber.

"Na závodech formule jsem ještě nebyla, ale miluji rychlou jízdu. Zatím jsem nejvíc jela 210 km/h, měla jsem půjčené ferrari," prozradila Blesk.cz Dvořáková. To misska Kateřina Sokolová byla ještě odvážnější a ze sporťáku svého tureckého expřítele Jeana vytočila tachometr na 240 km/h! "Mám rychlou jízdu strašně ráda, ale musím mít vedle sebe zkušeného řidiče," tvrdí Katka, která nyní randí se zlatníkem Robertem Hájkem.

Fotogalerie
8 fotografií