"S Martinem jsme se spřátelili během zkoušení tanečního představení Posedlost, kde oba hrajeme. Na premiéru nás pozvala Táňa Vilhelmová, která rovněž v Posedlosti účinkuje. Nevidím na tom nic divného, že jsme společně vyrazili do kina," řekl Blesk.cz Čadek.

Nic by na tom nebylo divného, kdyby paparazzi na začátku prázdnin nenachytali Čadka s bývalou holkou Hofmanna Jitkou Čvančarovou na romantickém výletě na Slapské přehradě. Nic netušící páreček na Slapech prožil noc v hotelu a pak vyrazil na projížďku po přehradě. "Jsme jen kamarádi, známe se už dlouho. Udělali jsme si pěkný večer s více lidmi a ráno vyrazili na golf,“ snažil se deníku Aha! mlžit Čadek.

Jitka se s atraktivním tanečníkem dala dohromady díky připravované nové řadě Stardance, kde bude jednou ze soutěžících a Petr porotcem. "Jitka si na Čadkovi dost ulítla. Myslím, že z její strany to jiskří daleko víc než z jeho. Ale pravdou je, že než Jitka odletěla do Tibetu, trávili spolu hodně času," tvrdí zdroj z jejich blízkého okolí.

Vilhelmová v objetí s Čadkem

Když na afterparty po premiéře dorazila Tatiana Vilhelmová v doprovodu manžela Zdeňka Janáčka, která ve snímku hraje právničkou Kajínka, Čadek jí přivítal objetím a slovy: "Byla jsi neskutečná, jedna z tvých nejlepších rolí!" Posléze se všichni přesunuli ke stolu do horního patra. Jen Čadek jednou odběhl dolů k baru, aby koupil tři lahve sektu a zase se vrátil k rozjeté společnosti.

Sexy tanečník s Vilhelmovou tancoval ve druhé řadě Stardance, na jejímž konci Táňa oznámila, že je těhotná. Otcem jejího druhého syna je manžel Zdeněk, který se s Čadkem rovněž přátelí.

Fotogalerie
12 fotografií