"Právě jdu z osmé chemoterapie. Jsem unavený, ale jinak to jde. I když mi lékaři už neříkají, jak na tom jsem, tak přesto věřím, že je vše v pořádku. Jediné, co mě trochu trápí jsou hlasivky. Po všech těch ozařování a chemoterapiích je mám dost oslabené, ale to se prý stává," řekl Blesk.cz Navrátil, který se objevil na party, kde se představovala nová distribuční společnost Pegasfilm (filmy Trik, Rejkjavík, Bastardi, Rakvalifikace, pozn.red.)

"Měl bych hrát v jejich dalším filmu Školní výlet, tak snad to vyjde," míní oblíbený herec, který kvůli léčbě musel přerušit natáčení dalších dílů Ulice. "Už jsem v květnu pár dílů natočil, ale jestli budu pokračovat, nezáleží tak úplně na mě. Ale moc bych se chtěl vrátit," dodává představitel rázného kapitána Bařinky.

I když Bořivoj vypadal velmi unaveně, po celou dobu se snažil komunikovat se svými kolegy. "Moc do společnosti nechodím, mám strach, abychneonemocněl, přece jenom mám velmi slabou imunitu, ale člověk občas musí mezi lidi," říká tichým hlasem Navrátil.

Bařinkův boj se zákeřnou nemocí

Ukrutné bolesti břicha přivedly před rokem do nemocnice Bořivoje Navrátila. Lékaři vynesli krutý ortel - rakovina tlustého střeva. Letos na jaře se herec podrobil operaci, pak se několik týdnů zotavoval v lázních a do dnešního dne prodělal již osm chemoterapií.

"Bojuji, nic jiného mi nezbývá. Věřím, v dobrý konec," říká Navrátil.

Fotogalerie
4 fotografie