"Žijeme tady necelý půlrok a pomalu si to tady dáváme dohromady. Teď se chystáme oplotit zahradu a posekat vysokou trávu. Právě kvůli chybějícímu plotu musí být náš pes pořád uvázaný, a to v tomhle horku není pro něj nic moc," řekl Blesk.cz Chlebeček, který nám společně s Terezou a velkým chlupatým psem ochotně před domkem zapózoval.

"Vyfoťte si, co chcete, ale ten vypuštěný bazén pro děti vynechte. Nevypadá to moc hezky," požádal našeho fotografa Jiří.

Nové bydlení Terezy Pergnerové
Autor: Blesk.cz

Na první pohled je zřejmé, že kompletní úpravu nepotřebuje jen zahrada, kterou hyzdí metr vysoký porost a zahnědlá tráva způsobená nedostatkem zavlažování, ale i jednopodlažní domek s růžovou omítkou.

Růžový domeček se rozpadá

Na několika místech opadává navlhlá omítka, venkovnímu světlu chybí kryt, ze stěny trčí nevzhledné dráty a balkonu vévodí rozpadlá betonová podlaha. Zahradní nábytek už také leccos pamatuje, takže by určitě stál za výměnu.

"Jako první jsme po nastěhování zrekonstruovali a zútulnili vnitřek. Postupně budeme opravovat zbytek, všechno nejde tak rychle jak by jsme chtěli," míní Chlebeček.

Rodinka se domku, jež se nachází nedaleko Kralup nad Vltavou přestěhovala z kunratického bytu, kde několik let bydlela v pronájmu.

Fotogalerie
4 fotografie