Manželé se nedokázali dohodnout ani na tom, kdo z nich žádost podá, a udělali to oba. „Já na Praze 6, kde teď bydlím, a Zdeněk v Mostě,“ vysvětlila Blesku modelka.

Erbová podala žádost o rozvod loni 3. listopadu, Bahenský 28. prosince. Dosud není jasné, který ze dvou soudů se bude případu nakonec věnovat.

Jisté ale je, že rozhodně nedojde k poklidné dohodě. O tu už se manželé pokoušeli. „Já navrhovala výživné 10 tisíc korun a to, aby byla Viktorka v mé péči. Dalšího finančního vyrovnání bych se vzdala. Na to Zdeněk nepřistoupil a jeho právnička poslala návrh na výživné pět tisíc a další tři tisíce na spoření, s čímž jsem nesouhlasila já,“ uvedla Erbová.

Fotogalerie
1 fotografie

Spor o Viktorku

Hlavním bodem sporu Vlaďky a Zdeňka je jejich čtyřletá dcera Viktorka. Manžel podal i návrh na předběžné opatření. Sociálka řešila a řeší, zda je vhodné dát dceru do péče otci či matce, i možnost střídavé péče. „Momentálně je to tak, že je Viktorka svěřena do rozvodu do mé péče, a vzhledem k tomu, že ani jeden z nás nestihl včas dodat daňová přiznání, je určeno dočasně výživné dva tisíce korun,“ upřesnila Erbová.

Na předvolání od jednoho ze soudů se stále čeká. „Doufám, že to bude co nejdřív. Soud bude muset určit kompletně všechno. Výživné, péči o Viktorku i majetkové vyrovnání,“ uzavřela.