Juračka je nyní skálopevně přesvědčený, že se Žlutým psem jednou provždy skončil. Jeden ze zakladatelů slavné skupiny Rebels k tomu prý má své důvody. Na vině je podle něj právě Hejma a jeho chování.

„Ondřej se ve středu zkouřil a začal mě poučovat takovým způsobem, který mě uráží. Už si to nenechám líbit,“ bouří se Juračka. O dalších členech kapely mluví rocker rozzlobeně jako o skleněných čápech. Má na mysli známé hračky, které se zavěšené ve stojánku věčně jen kolíbají sem a tam, ponoří zobák do vody a pak se zase vrátí do původní polohy.

Ondřej Hejma se snaží zůstat nad věcí, ale do smíchu mu zřejmě příliš není. „U Zdeňka člověk nikdy neví, musím zjistit podrobnosti, protože jinak se k tomu vyjádřit nemohu,“ vysvětlil lídr Žlutého psa. Ohrozí to další práci? Bojí se o další fungování skupiny?

„Do podobných spekulací zatím nejdu,“ bránil se Hejma s tím, že chce slyšet Juračkova slova ještě jednou na vlastní uši a teprve pak začne situaci řešit. Rozzlobený Zdeněk má ale jasno. „S Hejmou už ne, mám toho dost,“ potvrdil Juračka Blesku své původní rozhodnutí.