Jen co desetiminutový pořad v pondělí skončil, kolegové z branže také Ivanu nešetřili: špatné sykavky, příliš spisovné vyjadřování, je málo uvolněná, příliš toporná. Na jméno se ale vyjádřit nechtěl nikdo.

Jen Leoš Mareš (34) a Simona Krainová (37) se nebáli. A Krainová se navíc obula do Ivaniny kolegyně Martiny Gavriely. Nejlépe placený moderátor v zemi Mareš prohlásil: „Opravdu ti moc držím palce!“ Podobně se potom přidala i Simona Krainová (37). „Ivanko, vydrž! Fandím ti. Nenech se od toho odradit. Já už jsem si tím vším prošla,“ vzkazuje Gottové přes Blesk Krainová.

Moderátorka a modelka má totiž za sebou podobnou zkušenost. Moderovala na Primě talk show Sauna. „Taky mi to napoprvé moc nešlo, neuměla jsem mluvit a schytala jsem jenom samou kritiku. Nejhorší je, že vám nikdo nepomůže. Televize vám dá atraktivní nabídku a potom vás hodí do vody a plavte,“ rozpovídala se Simona.

Krainová: Proč jsi souhlasila s ku**ou?

Simona má k Ivaně jedinou výtku a ta se netýká přímo Gottovy ženy. Nechápe, že se v moderování pořadu bude střídat s divou Gavriely, která si údajně vydělávala jako placená společnice. „

Že si za společnici odsouhlasila ku**u, tak to mi nejde do hlavy. Tato Divnopaní vůbec nepatří na obrazovku televize. V tom nechápu ani Primu,“ rozohnila se Krainová. Podle Simony to ovšem má jednu výhodu: „Ivanka si může být jista, že bude vždycky lepší!“ směje se Simona.