Zatímco vedení televize stojí za svou hvězdou a tvrdí, že byla skvělá, diváci šílí. Je strnulá, mluví rychle, syčí... Přitom jen málokdo tuší, že se zprávy natáčejí dopoledne a do vysílání jde záznam!

"VIP zprávy nejsou přímý přenos, každý den odpoledne se předtáčejí. Je to stejné jako třeba Fakta Barbory Tachecí," potvrdila informaci Blesk.cz tisková mluvčí televize Prima Jana Kocová. "VIP zprávy diváky jednoznačně zaujaly a celý tvůrčí tým je spokojený," dodala Kocová.

Ivanka si dupla a předtáčí se

Původně měly být zprávy ze světa showbusinessu vysílány v přímém přenosu, ale na přání paní Gottové, se přistoupilo na předtáčení.

"Ivanka si prostě dupla, protože se necítila jistá v kramflecích a muselo se předtáčet. I když je to výrazně dražší než přímák. Na Primě se teď vše točí okolo Gottové," tvrdí zdroj ze zákulisí televize. Každý všední den dopoledne se moderátorské vstupy mezi reportážemi natáčejí v televizním studiu. Někdy to trvá dvě hodiny, jindy i podstatně déle. V případě Ivany je to prý vždy delší než u její kolegyně Martiny Gavriely.

A jak se Martině líbilo první moderování Gottové?

"Ivanka byla dobrá, ale samozřejmě obě začínáme, takže jsou chyby vidět víc. Myslím, že čas ukáže. Každopádně mám z Ivanky velkou trému, protože si myslím, že je lepší," řekla Blesk.cz Gavriely. Ta se poprvé divákům představí 19. července.

Zeptali jsme se českých moderátorů, jak se jim moderování Ivany Gottové líbilo.

Eva Aichmajerová, moderátorka Óčka

"Byla jsem na paní Gottovou zvědavá a nebyl to špatný výkon. Akorát mi u ní chybělo víc života. Těším se na Martinu Gavriely, myslím, že bude o dost živější, o čemž se čtenáři již mohli přesvědčit."

Ester Janečková, moderátorka Pošta pro Tebe

"Jsem na dovolené a nemám tady televizi, tak jsem paní Gottovou neviděla. Ale přeji jí hodně štěstí."

Pavel Novotný, syn baviče Petra Novotného

"Karla Gotta i jeho ženu mám rád, ale to co předvedla ve VIP zprávách je festival křeče a topornosti! Ať se na mě paní Ivana nezlobí, ale byla příšerná a každý, kdo vleze na obrazovku, musí počítat s tím, že si může nabít drž..!"

Fotogalerie
6 fotografií