Spekulace ohledně těhotenství vypukly během Simoniny účasti ve slovenské soutěži Let´s dance, která začala 21. března. Už v té době Simona dobře věděla, že čeká miminko. Vše se ale snažila utajit a pokračovat v tancování až do finále. Kostymérky se snažily volit šaty, které na bříško pokud možno neupozorňovaly.

Březen: Simona v Let´dance

597836:gallery:true:true

Když ze soutěže Simona odstoupila začala se na společenských akcí objevovat v zajímavých outfitech, které byly přes bříško většinou nařasené nebo šikovně nafouknuté.

Duben: Po odstoupení ze soutěže Let´s dance

564904:gallery:true:true

Bílé šaty na jedno rameno, s moderníma kapsama na břiše, kam modelka šikovně zastrčí ruce a tím tak odpoutává pozornost od bříška. Boty na podpatku a vyčesané vlasy do culíku ještě více upozorní na štíhlou siluetu Simony.

552318:gallery:true:true

Červené šaty snad nemusíme ani komentovat. Viditelné nařasení v oblasti modelčina bříška je samo o sobě nosným prvkem šatů. Simona takto střižené šaty vždy vysvětlila tím, že jsou v módě a prostě se to tak nosí.

554261:gallery:true:true

Další róba lososové barvy volně střižené, neobepínající, ale hodná antické bohyně. V ní zakryjou dámy snad všechny nedostatky. Nejen těhotenské bříško.

Bříško se Simoně už nádherně rýsuje
Autor: Vlado Anjel, Čas.sk

Na závěrečné párty k Let´s dance zvolila Simona poprvé upnuté černé minišaty. Tady tentokrát nic neskrývala. Novinářům však vypouklé bříško vysvětlila vydatnou večeří.

Květen: Zkouška šatů k moderování Elite model look

597736:gallery:true:true

Zlatavá róba je sice přes bříško obtáhnutá, ale svou velkou boční zdobností a nařaseným živůtkem odpoutává pozornost od inkriminovaných partií.

Květen: Sexy těhule Simona na párty

597739:gallery:true:true

Jedním slovem wow! Být takhle sexy těhulka, to umí jen Simona. Na jednu párty si vzala mimišaty se žlutými lodičkami. Zajímavě střižený šatový korzet si hraje se světly a stíny. Tmavá barva na sebe upozorní nejvíce a světlé doplní siluetu. Tady bychom na Simoně rýsující bříško ani nepoznali.

Květen: Simona na otvíračce jednoho pražského obchodu

Simona Krainová v "pytlovitých" šatech skvěle maskovala rostoucí bříško.
Autor: Martin Mithofer

Simoně to opět sluší. Béžové šaty balónového střihu zakrývají opravdu vše. Naopak na bříško ještě upozorňovali.

Červen: Simona na dobročinné akci

Simona Krainová v uvolněném outfitu.
Autor: Blesk - Pavel Machan

Simona se rovnou z letiště přemístila na aukční večer do ekotechnického muzea, kde se konala dražba jejích věcí pro dobročinné účely. Simona se zrovna vrátila z Los Angeles, kde trávila s kamarádkami svou dovolenou. proto zvolila uvolněný outfit módních džínových mini kraťásků a bílé košile. Ta byla volně zastrčená do pasu, jako vždy.

Červenec: Simona na galavečeru šperků Cartier

Simona Krainová už své těhotenství konečně potvrdila. Je v pátém měsíci!
Autor: Tomáš Vrbenský

Simona jako pravá řecká bohyně. Šikovně pod prsy střižená tóga modelce lichotila. Ovšem při natočení z profilu bylo rostoucí bříško vidět. Přítomným fotografům se tak však neukázala.

Červenec: Simona na filmovém festivalu v Karlových Varech

597737:gallery:true:true

Simona na závěrečném večírku filmového festivalu v sexy mini šatech. To už všichni přítomní o těhotenství Simony věděli a zároveň žasli nad odvážností modelu. Ikdyž je modelka na začátku pátého měsíce postavu má stále perfektní. Zatím jak sama přiznala přibrala jen pět kilogramů.