„Bílé svatební šaty jsem nechtěla, tak jsem zvolila jedny od tuniského návrháře,“ řekla Rosáková, kterou kromě zlatých šatů zdobily i honosné šperky. I přestože svatba proběhla jen v úzkém kruhu rodinném, byla velkolepá.

„Byli tam moji rodiče, pár známých a příbuzní manžela, ale v Tunisku jsou tradiční velké svatby,“ řekla Blesku modelka. Svatba se konala v luxsním hotelovém komplexu.

Místo tetování má nové přijmení

A jako novopečená manželka jen září štěstím. „Hrozně mě baví říkat, to je můj manžel,“ sděluje Rosáková, která se vdávala už podruhé. Jejím prvním manželem byl Alžířan Faycal Chahi, za nějž byla provdaná deset let. Zatímco jméno prvního muže nepřijala, zato si ho nechala bolestivě tetovat na šíji, což pak po rozvodu překrylo nové tetování s květinovým motivem, příjmením druhého manžela nahradila svoje rodné. Od nynějška se tedy jmenu Zuzana Jeddai.

Novomanželé svatební cestu neplánují. "Tím, že svatba byla v Tunisku, tak jsme si ji vlastně odbyli tam," prozradila šťastná novomanželka a současně se nechala slyšet, že s rozšiřováním rodiny o potomka zatím nepočítají. "Cítím se na děti stále ještě příliš mladá," komentovala téma miminko jedenatřicetiletá modelka.

Fotogalerie
7 fotografií