Leoš je celý natěšený a má také proč. Rozdá si to totiž nejen se sličnými misskami Eliškou Bučkovou, Ivetou Lutovskou a Hanou Mašlíkovou, ale také se »zlatými hochy«.

K finálovému stolu se totiž rozhodli probojovat i hokejoví mistři světa Jakub Voráček, Ondra Pavelec, Martin Růžička a Petr Vampola. „Přivezou s sebou i zlaté medaile, tak si je hned vyzkouším,“ prozradil Mareš, kterému jinak hokej, na rozdíl od fotbalu, neříká vůbec nic.

Poker je taky sport

„Nikdy jsem nestál ani na bruslích. Hokej znám jen z TV. Hráče ale obdivuju. Ta dřina, ty denní tréninky od 5 ráno a ta těžká výstroj, klobouk dolů,“ netají Mareš, který je prý zdatný jenom v tenise a basketu a teď prý už také v pokeru.

„To je taky sport a velmi zábavný. Baštím ho pro to dokonalé měření sil, nikoli pro finanční výhry,“ říká Leoš, přestože na minulém turnaji pár korun vyhrál.

„Dostal se k finálovému stolu a vyhrál jako sedmý 714 eur. Na to, že to nedělá ani rok, to je slušné,“ míní majitel King’s Casina Leon a vybízí Blesk: „Přijeďte se podívat, jak to Leošovi s hokejisty půjde.“