Se soutěží Michaely Maláčové zůstane propojený i původní vlastník Miss ČR společnost Central Group. Bude generálním partnerem nové soutěže krásy a vítězkám předá hlavní ceny − byty.

Ze soutěže vzejdou dvě vítězky

Soutěž bude mít dvě vítězky. Českou Miss 2011 zvolí esemeskami diváci a bude reprezentovat na mezinárodní soutěži Miss Universe. Miss České republiky vybere odborná porota a bude bojovat o korunku Miss World.

„Česká republika je malou zemí na dvě soupeřící soutěže krásy,“ komentuje prodej Miss ČR šéf společnosti Central Group Dušan Kunovský. „Rozhodnutí sloučit soutěže je podpořeno i anketou mezi lidmi a názorem většiny komerčních partnerů a odborníků z oblasti médií a zábavy,“ doplnila Maláčová.„Chceme spojit nejlepší z obou soutěží a neopomeneme ani charitu,“ upřesnila.

První ročník České Miss a Miss České republiky

Kampaň sedmého a zároveň historicky prvního spojeného ročníku České Miss a Miss České republiky začíná letos říjnu. Série castingů se uskuteční v listopadu, v prosinci pak bude následovat semifinále a v březnu příštího roku finále.

„Ráda bych oslovila zhruba 700 dívek, které už se přihlásily do Miss ČR, aby dorazily na naše castingy,“ uvedla Maláčová. „Zrovna tak chci kontaktovat i partnery Miss ČR, ať už komerční nebo mediální. Někteří mají ještě platné smlouvy,“ doplnila.

Sejít se chce i s Táňou Kuchařovou. „Dosud jsem tak neučinila, protože jsem nebyla právoplatnou majitelkou Miss ČR,“ uzavřela. Zmatek v soutěžích měli hlavně diváci.