V životě Ivety Lutovské se objevil nový muž. Je to bohatý podnikatel a majitel několika kasin z Hradce Králové Jaroslav Vít. Seznámili se na Poker celebrity tour, kde Iveta Lutovská hraje poker. Takže se znají už skoro půl roku. Iveta se tak s Jaroslavem scházela v době, kdy ještě chodila s Radovanem.

Lutovská se scházela s milencem už v době svého vztahu

Oba svůj vztah sice popírají, ale podle Vítova kamaráda, který nechtěl být jmenován, spolu páreček už několik měsíců randí. "Ano s panem Vítem se znám z pokerových turnajů, ale je to v rovině přátelství, takže se občas vídáme," řekla Blesk.cz s úsměvem Lutovská.

Devítiletý vztah s přítelem Radovanem se už delší dobu neposouval vpřed, proto se Lutovská rozhodla s dlouholetým přítelem rozejít. Chtěla po něm dítě, ale Radovan se ještě na založení rodiny necítil. Párem tak zmítala krize. Radovan si ale rychle uvědomil, co všechno v Ivetě ztrácí a tak se rozhodl získat její srdce zpět. Přijel za ní z Třeboně do pražského casina, kde ji vyznal lásku. Ona bohužel jeho city neopětovala. Radovan za ní přišel s velkou kyticí a plyšovým medvědem, Iveta mu ale přede všemi dala košem.

Radovan by se chtěl k Ivetě vrátit

„Iveta mi už pět dní nezvedla telefon, miluju ji a nechci se ji jen tak vzdát,“ svěřil se Blesku Radovan s tím, že on je hlavním viníkem krize. „Iveta mě pořád přemlouvala, ať se za ní konečně nastěhuji do Prahy a já samozřejmě nechtěl. Dokonce začala mluvit o dětech, o kterých jsem se nechtěl bavit už vůbec,“ vysvětlil Blesku důvody krize vztahu s Lutovskou.

Fotogalerie
7 fotografií