Mareš se z akce omluvil, aby se vyhnul své milence

Mareš zřejmě usoudil, že po průšvihu, kdy se v rozhovoru pro módní časopis přiznal, že je rodina stereotyp, bude lepší se z akce omluvit. Všichni novináři totiž netrpělivě čekali, až se Mareš objeví po boku své milenky Gábiny Dvořákové, to se ale nestalo. Mareš se zřejmě chce schovat do ústraní před zájmem médií, ale proč? Vždyť teď by byl ten správný čas jít s pravdou ven a potvrdit svůj vztah s Gábinou. Manželka Mareše Monika už si také našla nového partnera a Leošovi by jistě nový vztah přála.

Fotogalerie
8 fotografií

Modelky předvedly výstavní prsa

Na večírku se Gábina předvedla v plavkách a bylo se na co dívat. Společně s modelkami Gavriely, Erbovou, Bučkovou a Štoudkovou uhranuly oči diváků svými sexy postavami a plnými ňadry.

Výtěžek z tomboly a pokeru putoval na nadaci Kapka naděje. Původně šek měla převzít Vendula Svobodová, tu ale náhle skolila nemoc, když se od manžela Patrika Auše nakazila planými neštovicemi. Proto šek převzal manžel, který už je zdravý. Hráči pokeru tak měli možnost zahrát si s Ivetou Lutovskou, Agátou Hanychovou nebo Eliškou Bučkovou. Na večírku se objevil i Sagvan Tofi, který to po pár drincích pořádně rozjel a dokonce si zatancoval na pokerovém stolu.