Intimní sbližování na pláži

Jan se odhodlá k velkému kroku. Po krásném dnu stráveném s Jarkou na pláži plný něžných doteků a vášnivého líbání, se Jan rozhodne k vážnému rozhodnutí. Jarmila o ničem nemá tušení, ale s Janem si den plný intimního sbližování užila. "Je něžný je fajn, takže je mi to příjemné, jen vázne trochu komunikace, dá se říct, že jsme se sblížili dost hodně," řekne Jarka na den strávený na pláži.

Jan koupí Jarce zásnubní prsten

Zamilovaný táta se tak rozhodne koupit Jarce zásnubní prsten. S výběrem prstenu se rozhodne obrátit na Věru. Ta mu tak v obchodě ochotně pomůže. "Chtěl bych Jarce koupit prstýnek, jako zásnubní, na pomoc jsem si vzal Věrku, časem uvidíme jaký bude náš vztah, ženit bych se zatím nechtěl, ale aspoň mi tím gestem bude více důvěřovat, že nic nepředstírám," řekne Jan důvod, proč Jarce koupí prsten.

Mámě Věře dělat křoví nevadí. Vztah oběma přeje a děti ochotně hlídá. S Janem už se dříve dohodli, že se budou i po pořadu nadále vídat. Stejně byla ale Věra Janovým rozhodnutím zaskočená. "Dostat zásnubní prsten, po tom touží asi každá žena, Jan byl při výběru prstýnku pěkně nervózní, aby se Jarce prstýnek líbil, sice je to docela brzy, znají se krátce, ale když se mají rádi proč ne," sdělí svůj názor Věra.

Sebere táta Jan odvahu a požádá Jarmilu o ruku? To uvidíte ve čtvrtek večer od 21:20 na tv Prima v reality show Hledá se táta a máma.

Fotogalerie
9 fotografií