Ten ji před rokem opustil kvůli mladší herečce Anně Remkové.

Hlavu si herečka nemusí lámat s případnými žárlivými scénami od partnera. Gondíková je totiž stále sama.

„Jakub je mistr světla, takže dokáže navodit dojem, že má člověk i slušnou postavu,“ smála se Gondíková, jejíž umělecké snímky se objeví v Ludvíkově diáři na příští rok.

„Do nahých fotek už bych nešla. Jednu zkušenost mám a stačí. Je to deset let a taky s Jakubem. Fotili jsme vlastně k výročí,“ zavzpomínala Adéla Gondíková na rok 2000, kdy nafotila obálku pánského magazínu.

Prý randila s Langmajerem

Před časem se v tisku objevilo, že nový milenec Adély Gondíkové je vyhlášený sukničkář - Jiří Langmajer (43), který je ženatý a má se svou ženou Kamilou dvě dospívající dcery Terezu a Julii.

„Ani jeden z nich nechce, aby to prosáklo na veřejnost, ale jsou spolu,“ tvrdil zdroj deníku Aha!  Oba herci byli prý několikrát spatřeni, jak se líbají.

„Ano, mám novou známost, ale kdo to je, neprozradím,“ tvrdila před několika měsíci vysmátá Adéla Gondíková, kterou před rokem a půl opustil manžel Ondřej Brousek (28) Ten ji před rokem opustil kvůli mladší herečce Anně Remkové.

Gynekologická operace

Na přelomu srpna a září Adéla prodělala závažnou gynekologickou operaci, údajně kvůli podezření na rakovinu děložního čípku. „Ano, byla jsem nemocná, už jsem ale zdravá,“ potvrdila vážnou operaci moderátorka. „Začala jsem teď chodit do posilovny, protože jsem měla strašně ochablé svaly, moje tělo to potřebovalo,“ vrací se do života herečka, která má už snad nejhorší za sebou.

Fotogalerie
5 fotografií