Patrasová si už dokonce nemusí do břicha píchat injekce na ředění krve. „Lékaři mně tu hrůzu teď nahradili pilulkami anopyrinu. Dost se mi ulevilo. Po tom měsíci už nebylo, kam do toho břicha píchat. A šíleně to bolelo,“ popsala Dáda a ukázala, co jí na těle po vpichách zbylo. Na druhou stranu se pochlubila jizvou na krku, místem, kde jí páteř operovali.

I ochrnutá levá ruka dělá pokroky

„Chodím na kliniku estetické dermatologie a plastické chirurgie k paní doktorce Martě Moidlové. Tu jizvu mi přejíždí jednou měsíčně laserem, tak doufám, že zmizí úplně,“ vysvětluje Dáda a ukazuje, že i ochrnutá levá ruka dělá pokroky.

„Už ji zvednu k hlavě, to je úžasný,“ má radost Patrasová. Dáda prostě začíná po dlouhé době znovu žít a jak sama říká bezbolestně.

Dáda se vrhla do práce

Okamžitě se také vrhla na vydání nového cédéčka a má spoustu nápadů i pro dětský nedělní Raníček, který vysílá Česká televize. „Postupně také odpuchávám, tak mi je ta televizní kamera čím dál milejší.

Ty otoky po těle a především ve tváři mi ničily život,“ netají Dáda a upozorňuje: „A nepiju alkohol, heč, protože ho k anopyrinu nesmím!“

Rozpíchané břicho ještě bolí
Autor: Ladislav Křivan