Hit napsal tragicky zesnulý kamarád

Nápad na společný česko-slovenský hit visel ve vzduchu už nějakou dobu. Obě kapely se už delší dobu přátelí, takže vznik společné písně na sebe nenechal dlouho čekat. S nápadem jako první přišel bubeník kapely Chinaski Pavel Grohmna (†38), který  před dvěma lety zemřel při nehodě na motorce. Grohman byl přezdívaný jako hroch a tvořil důležitou součást kapely. Spolu s Michalem Malátným skupinu založili.

Kapela No Name si vydělala přes třicet miliónů

Kapely vystupovaly mnohokrát na společném pódiu při koncertním turné a jsou i dobrými kamarády. No Name je na Slovensku a v Čechách stále velmi populární, tomu nasvědčuje i fakt, že mají diáře plné na dva roky dopředu. Aktuálně mají v programu návštěvu Prahy se dvěma koncerty. Ve středu a v pátek od 20 hodin vystupují v Hard Rock Cafe. Od roku 2001, kdy poprvé výrazněji prorazili, kapela vyděla hodně přes třicet milionů korun.

Milionář Timko jezdí v ojetině

Lídr kapely Igor Timko (32) ale zůstává nohama pevně na zemi. Už léta má stále stejné auto, na kterém má najeto přes 200 tisíc kilometrů. O pořízení nového neuvažuje. Kamarádi z kapely se mu smějí, že je to pelech, který nebyl uklizený od té doby, co si ho koupil. Do čeho členové skupiny vkládají peníze, je tedy otázkou.

Fotogalerie
3 fotografie