Míša s Honzou ostatní maminky opravdu svým chováním šokovali. Oba totiž měli za úkol ostatním adeptkám na mámy uvařit a přichystat jim hezké uvítání. Ostatní mámy šly mezitím se synem Honzy s Vítkem nakoupit vybavení do bytu v dobré víře, že je doma čeká milé překvapení.

Když se vrátily, Míšu s Honzou našly ve vaně. Oba sice tvrdili, že to měl být od nich obou žertík, ale ostatní maminky ho nepochopily a chtěly jet okamžitě domů. Nakonec sice neodjely, ale hlavně Míša měla co vysvětlovat. Nikola ji totiž nazvala lehkou holkou.

Máma Blanka Šťastná (33) se kvůli incidentu ve vaně dokonce rozbrečela, až tak moc stojí o tátu Honzu. "Nevím, co tím sledují, je to hrozná přetvářka, nemám tohle zapotřebí. Možná pojedů domů."

"Jestli ta dotyčná za to stojí, tak se přes to přenese," prohlásí suše Honza a pokračoval. "Jestli odjedou, tak to jsou bábovky a ne ženský, ty budou bojovat do vítězného konce, což jsem já!"

Odjede některá z maminek a opustí tak soutěž předčasně? A jak své chování vysvětlí máma Michaela Veselá? Dívejte se ve čtvrtek večer na TV Prima od 21:20.

Fotogalerie
4 fotografie