Simona Krainová už zřejmě nedokáže dlouho skrývat rostoucí těhotenské bříško. Poté, co odstoupila z taneční show Let's Dance kvůli zdravotním problémům, se objevila na nedělním přenosu v TV Markíza ve volných červených šatech, které zakrývaly její rostoucí bříško.

552318:gallery:true:true

Vágner ji přivedl do ráje

I když topmodelka radostnou zprávu o svém těhotenství zatím nepotvrdila, vše nasvědčuje tomu, že se Krainová skutečně stane maminkou. Simona se mateřství nikdy nebránila a tvrdila, že děťátko by ji udělalo skutečně šťastnou. S bývalým partnerem, hokejistou Jiřím Hudlerem, jim to nevyšlo, a tak začala Simona zkoušet štěstí v náručí podnikatele Karla Vágnera. Teprve po jeho boku se Krainové podařilo přijít do jiného stavu.

„Nebudu se k tomu vyjadřovat,“ řekl Blesku Vágner. „Nevím, co k tomu říct. Už nevím, pokolikáté bych měla být podle médií těhotná. Je trapné a zbytečné to řešit,“ řekla Blesku Krainová. A jak vysvětlila, že ji fotografové zachytili se zřetelně větším bříškem? „Nebyla jsem čtyři dny na toaletě,“ tvrdila.

Bojí se, že by o miminko mohla přijít?

Mlčení má podle informací Blesku dva důvody. Protože je Simona těhotná teprve pár týdnů, může se stát cokoliv. Těhotné modelky navíc obvykle ztrácejí práci. Jediný z rodiny, kdo se k celé věci vyjádřil, je Karlův otec, hudebník Karel Vágner (68), který řekl, že jim miminko přeje a rád bude po osmé dědečkem.

Kdy přijde Simona Krainová s pravdou ven, je zatím ve hvězdách. Jisté však je, že až překoná rizikové období, kdy by mohla o miminko třeba přijít, své těhotenství světu ráda přizná.

(zdroj: Čas.sk)

Fotogalerie
4 fotografie