„Pořídili jsme s Ivankou Charlottce kolo. Dort holky snědly už dopoledne. A já potom pendloval jenom po doktorech,“ svěřil Blesk.cz slavík a nerad přiznal: „Doktor mi zakázal zpívat.“

Všechno se odehrálo ve čtvrtek večer. Karel se chystal do Přerova, aby na tamějším jazzovém festivalu zazpíval tři písničky. Když se ale doma rozezpívával, tak zjistil, že nezazpívá ani tón. „Došlo k tomu, že jsem prosáklé hlasivky krví. Sliznice byla celá oteklá. Jsem alergik a bohužel to na mě přišlo ve chvíli, kdy to člověk nejvíc nechce,“ řekl Blesk.cz Gott a svého ORL lékaře poslechl.

Fotogalerie
4 fotografie


„V Přerově mě ale žádali, abych alespoň dorazil,“ řekl Gott, který se skutečně vydal na přerovský jazzový festival. V Říčanech se ale se svým řidičem Oldou pozastavil a zavelel sobě: Jedeme zpátky do Prahy!

„Věděl jsem, že nezazpívám ani tón a že budu jenom ozdobou. Byla ale strašná zácpa a já jsem se z Prahy jenom do Říčan dostával 2,5 hodiny. Pro ty moje záda po operaci to bylo vražedné. Řekl jsem Oldovi, obrať to, stejně nezpívám, nemá to smysl,“ přiznal včera Blesk.cz Karel a svěřil, že publikum v Přerově ho absolutně nepochopilo. A to ho velmi mrzí.

Fanoušci se naštvali

„Byli rozezlení, ale já jsem to neudělal schválně. Prostě se ze mě stal nemocný zpěvák. A pokud to jsou moji fandové, tak by si měli říct, jsme rádi, že onemocněl, hlavně, že nám neumřel,“ řekl Blesk.cz Gott.

Karel Gott se celý rok připravoval, že 4. narozeniny své dcery oslaví báječně a velkolepě. Bohužel to nevyšlo. „Ta pořádná oslava určitě nastane koncem května, kdy slaví narozeniny i Nelly, tak to s Ivankou pořádně oslavíme,“ dodal Gott.