Diváci se už během reality show mohli přesvědčit, že Michaela není žádný svatoušek. Maminka dvou dětí během show beze studu ukázala svoje poprsí jednomu z tatínků, ovšem za svoje staré porno fotky se teď kaje.

„Tahle temná minulost je za mnou, nic podobného bych už nikdy neudělala,“ řekla Veselá, kterou štve, že fotografie spatřily světlo světa. A celou záležitost nechce nechat jen tak plavat.

Divoká minulost jedné z maminek zaskočila i Primu

„Expartner je bez mého souhlasu vložil na internetové stránky, tak jsem na něj podala trestní oznámení,“ dodala Veselá s tím, že celou záležitost už řeší policie.

Divoká minulost Michaely Veselé zaskočila i Primu. „O existenci těchto fotek jsme neměli tušení. Ale paní Michaela je dospělá a je to věc jejího svědomí,“ řekla Blesku mluvčí televize Prima Jana Kocová.

Michaela se za své vnady nestydí
Autor: amateri.cz

Dotazník Michaely Veselé

Bydliště:

Uherské Hradiště, bydlí v rodinném domě s dětmi a s rodiči.

Stav:

Rozvedená

Děti:

Dcera (7 let), syn (4 roky)

Profese:

Majitelka nehtového studia

Charakter:

Jsem veselá maminka dvou zlobidel, společenská, komunikativní, tolerantní, práce mě naučila být maximálně přizpůsobivá za každé situace.

Koníčky, záliby:

Ráda jezdím na kole, hraji squash a lyžuji. Umím hrát na klavír, kytaru a flétnu. Ráda chodím do kina. Miluji stanování a dobrodružství.

Co mi v životě nejvíce chybí:

Chybí mi partner, který by si se mnou užíval všechny mé koníčky. Někdo, kdo bude stát vždy za mnou a o koho se budu moct opřít.