Před Vánoci se Iveta právě rozhodovala, že se rozvede s Jiřím Pomejem, a nad hrobem vzlykala a vzpomínala na první lásku. Upřímná vzpomínka to ale nebyla. Poté, co promluvil Sepéšiho syn Petr Belhocine (24) a Sepéšiho milenky, Iveta také obrátila. „Byl ke mně často krutý, fackoval mě a v posteli měl kolikrát i několik holek,“ osmělila se po 25 letech mlčení.

Sepéši se s Ivetou seznámil na jihlavské soutěži Mladá píseň. Začali spolu zpívat a vznikl prý mezi nimi i milostný vztah. „O citech jsme navenek nemluvili, v naší branži je to tak lepší. Petr byl ale můj první chlapec, muž mého života,“ plakala ještě před časem Iveta. Objevil se ale zpěvákův syn, který byl počat v době jejich údajné největší lásky, a všechno je teď jinak. Belhocine promluvil právě proto, že jeho otec by nyní slavil padesátku.

Fotogalerie
8 fotografií

Iveta byla Petrovi na obtíž

„Nechodili spolu. Měli společný jen pracovní vztah a podnájem. Táta miloval moji mámu,“ říká a Ivetu označuje za lhářku. Nezájem o Ivetu potvrdil i Tomáš Gottlieb, který dělal Petrovi s Ivetou 12 měsíců manažera. „Nemiloval ji nikdy. Byla mu spíš na obtíž. Když si přivedl holku, vyváděla neuvěřitelný scény. Bouchala do zdi hrncem, křičela, brečela. Často jsme ji museli zamknout,“ říká Gottlieb, který mladým zpěvákům pronajal doma jeden pokoj.

Album Knoflíky lásky byly veleúspěšné, přesto se chtěl Sepéši trhnout. „Tajně nahrával písničky pro sólovou desku. Ty má teď schovaný jeho bratr Janek,“ popisuje Gottlieb a dodává: „Ona nepochopila, že spolupráce je jedna věc a soukromý život věc druhá. A že když ji někdo připraví o věneček, nemusí s ní nutně dál sexuálně žít. Byla zamilovaná, slepá, a když se ozvala ještě ta její vyděračská povaha, Petr měl skutečně peklo a já doma taky.

Iveta: Já ho milovala, on mě fackoval...

Jak to mezi Sepéšim a Bartošovou doopravdy bylo, už Iveta tajit nehodlá. Osmělila se dokonce natolik, že svůj vztah se Sepéšim popsala do podrobna. Dělalo jí to velké potíže, ale odpověděla na všechny otázky.

Iveto, připravil vás Petr o panenství?
Ano.

Byl Petr děvkař?
Ano. Dokázal mít v posteli i několik holek najednou a zamykal se tam s nima přede mnou. Přitom to byl náš společný pokoj se společnou postelí. Neměla jsem kde být.

A co jste v ten moment dělala?
Seděla v koupelně a brečela. Někdy mě do té koupelny také zamknul, když nechtěl být rušen. Byl ke mně hodně krutý.

To vás ale nemohl milovat…
Asi ne. Já ho ale milovala moc a chtěla ho. Znamenal pro mě všechno.

Když jste tropila žárlivé scény, vztáhl na vás někdy ruku?
Mockrát mi dal facku. On ve skutečnosti nebyl tak čisťoučký, jak vypadal.

A proč jste s takovým člověkem vůbec chtěla být?
Byl to můj první kluk a prostě jsem se do něho pobláznila. Teď už to vidím všechno jinak…

A když ho usmrtil na přejezdu vlak, chtěla jste jít za ním, viďte?
Ale nešla…

Jak jste se s tím vyrovnala?
Na dva roky jsem skončila se zpíváním. Pak jsem si uvědomila, že musím za nás za oba pokračovat dál.

A proč jste 25 let tajila, jaký Sepéši byl?
Nechtěla jsem mu nijak ubližovat. Byl mojí modlou. A také mi to bylo trapné, když už lidé uvěřili, že je to idylický vztah. Nechtěla jsem ten obraz bořit. Teď už není co tajit.