Martina Menšíková, která patří mezi největší hvězdy českého dabingu, je jedinou ze čtyř děti Vladimíra Menšíka, která se vydala na hereckou dráhu. Nikdy však na prknech, které znamenají svět, nedosáhla takové proslulosti jako její otec. I proto stojí poněkud stranou zájmu veřejnosti.

Fotogalerie
1 fotografie

„Vždycky jsem chtěla stát sama za sebe, ale většina lidí na mne vždy koukala jen jako na dceru toho Menšíka,“ přiznala v jednom z rozhovorů. Velkým tabu bylo i její soukromí. Martina Menšíková se nikdy nevdala a nemá žádné děti.

Srdce jí zahřívá Vlasta Třešňák

Jenže podle informací, které Blesk.cz získal od jejího hereckého kolegy, který nechtěl být jmenován, v současnosti žije se slavným písničkářem Vlastou Třešňákem. „Nic vám k tomu neřeknu. Nashledanou,“ odbyla přímý dotaz Blesk.cz dotaz Menšíková.

„Ano, jsou spolu, ale nic vám k tomu říkat nebudu. Nemám na to povolení a ani chuť,“ potvrdil Blesk.cz vztah Pavel Landovský, jeden z nejbližších přátel Třešňáka.

Menšíková v současnosti hraje v Divadle Na Jezerce. Kromě herectví se také aktivně věnuje moderování a dabingu. V roce 2005 obdržela za dabing Cenu Františka Filipovského za nejlepší ženský herecký výkon.