V této republice není asi nikdo, kdo by si vysoké krásné blondýny v reklamě na bankovní ústav nevšiml. Vtipná reklama zlidověla. Nikol Moravcová je coby nevěsta, která o starém ženichovi tvrdě říká: „Z jaké lásky? Pro peníze si ho beru!“, v televizi prostě nepřehlédnutelná.

Fotogalerie
3 fotografie

I díky tomuto spotu se Miss Internet 2006 začalo v modelingu nebývale dařit. Do kolen ji ale na začátku dubna poslala strašlivá zpráva. Její bývalý kluk Petr, se kterým chodila pět let, spáchal sebevraždu skokem z mostu. „Proč to udělal? To nikdo neví,“ řekla tehdy Blesk.cz zhroucená Nikol.

Sebevražda expřítele a láska k Šíšovi

Podle zpráv z okolí rodiny mrtvého prý Petr nedokázal překonat skutečnost, že se s modelkou nedávno rozešel. „Já ten důvod sebevraždy rozhodně nejsem,“ odmítla Moravcová podivné spekulace.

Už v té době totiž prožívala jinou velkou lásku. A sice s podnikatelem Markem Šíšou. Ten se proslavil především tím, že více jak rok vydržel chodit s Agátou Hanychovou. „Vím o tom, že Marek s Nikol chodí. Má to napsané už několik měsíců i na facebooku,“ řekla Blesk.cz Hanychová.

Vztah přiznal i Šíša. „Není to žádné tajemství, že jsme spolu,“ řekl majitel oděvní značky X – Ray. Oba mladí milenci věří, že jejich vztah vydrží napořád. I přes stín smrti, který se nad jejich láskou vznáší.