„Pohádali jsme se se slečnou Kloubkovou,“ upřesnil. Přiznal, že s moderátorkou TV Nova Kristinou Kloubkovou (33), která se kvůli němu zítra rozvádí, prožívají krizi.

Za svoje chování hodlá Renč napsat omluvný dopis televizi Nova i Akademii populární hudby. Přitom ještě v neděli lhal, že nic nepil. „Byla to moje chyba, dodatečně se omluvím,“ přiznal Blesku. Ten při sobotním přímém přenosu cen Anděl nemohl ani chodit. „Když celý sál povstal, musel jsem ho podepřít. Ale aspoň poděkoval,“ svěřil se moderátor Petr Šiška, jenž seděl vedle něho.

Fotogalerie
2 fotografie

Renč s Kloubkovou prožívají bouřlivý milostný vztah od loňského jara. Moderátorka Novy Kloubková podala žádost o rozvod s Alanem Bastienem. „Rozvod bude ve středu, na všem jsme se s Kristinou domluvili,“ potvrdil Bastien.

Přestože bude Kloubková pro Renče oficiálně volná, domácí idyla u nich zjevně nepanuje. Ke klidu nepřispěly ani režisérovy zálety. Renč ale vidí problém jinde. „Jsem nešťastný z toho, že na mě má Kristina málo času. Bylo mi moc líto, že nešla na Anděly se mnou,“ svěřil Blesku Renč.