Zpěváci tak hit Michala Davida Decibely lásky odzpívají v cizích jazycích. Role Bavoráka se nadšeně ujal i Karel Gott, který si kvůli němu poprvé v životě nasadil klobouk.

Gott a další Davidovi kolegové se postarají o třetí část muzikálu, která se odehrává v roce 2060. V té době se už na celé planetě hraje pouze hudba Michala Davida. „Oblékli jsme zpěváky do typických obleků jednotlivých národů a národnostních menšin a nafi lmovali je, jak zpívají Davidův hit Decibely lásky,“ vysvětluje producent Oldřich Lichtenberg.

Fotogalerie
4 fotografie

Kateřina Brožová zazpívá čínsky, z Gotta se stane Bavorák v klobouku a fešných kšandách, Dan Hůlka se promění v Aboridžince, který vydává skřeky původního australského kmene, a Filip Renč přijal roli ruského vojáka.

Umělci se pěkně vyřádili a premiéru 28. dubna si v žádném případě nechtějí nechat ujít. „To určitě ne. Byl jsem bohem, Luciferem, ale Bavorákem, který nosí kšandy a klobouk, ještě nikdy. Dost jsem se pobavil,“ prohlásil také Gott a přiznal, že klobouk měl na hlavě poprvé. Celý život se zdráhal ho nosit. A zbytečně. Při natáčení sklidil obdiv všech.