Že byl Marek Vít na začátku devadesátých let se skupinou Tři sestry opravdu v úzkém kontaktu, dokládá fakt, že je i vyfocen i na obalu jejich druhého alba Alkáč je největší kocour. Vít má ale přes oči černou pásku.

535267:gallery:true:true

Fotogalerie
3 fotografie

„Má na obalu černou pásku přes oči, protože nás už tehdy strašně sral. Přilepil se na nás na koncertě a tvrdil, že se jeho matka provdala do Itálie, kde mají síť benzínových pump, a že nám zařídí italské turné. Pak jsme z drobných krmelců a větších podvůdků zjistili, že to tak není,“ řekl v rozhovoru pro magazín Reflex Fanánek. Ten také tvrdí, že některé členy kapely Vít, kterému říkali Ital, tehdy okradl.

Ital opět na scéně

„Hrdým Italovým věřitelem tří set marek je kolega ze skupiny Inženýr Magor! Ital byl neuvěřitelnej člověk. Teď se znovu vyloupl, tentokrát jako fotbalový agent Marek Vít, manžel Mirky Čejkové,“ říká něvěřícně Fanánek.

Jeho výroky se ale vůbec nelíbí Marku Vítovi. „Znal jsem se s nima na začátku devadesátých let. Oni tehdy chtěli vydělat na dovozu aut. Tak jsem je vzal do Německa, kde tři dny bydleli u mojí babičky. Nakonec koupili asi čtyři auta na kšeft. Jenže v jednom z nich se pak zabil jejich bubeník Hadr. Oni mi následně začali nadávat, že jsem jim blbě poradil, a že ode mne chtějí tři sta marek jako kompenzaci,“ řekl Blesk.cz Vít, který se živí jako fotbalový agent pražské Sparty.

Zpět ke Šmoulům

„Od té doby se mi pak už nikdo z nich neozval. Jen Fanánek tuhle historku už dvacet let hlásí do médií. Já jsem jim pomohl, když byli absolutní nuly, takže Fanánek by raději měl jít psát další písničky o Šmoulech, nebo by měl zkusit už konečně napsat pořádnej muzikál,“ obul se do Fanánka manžel bývalé televizní moderátorky Mirky Čejkové.