Zlata Adamovská zřejmě ještě neodpustila svému stále manželovi Radku Johnovi. Není se čemu divit, poté co vyšlo najevo, že má John nemanželskou dceru a častokrát byl své manželce nevěrný... Na večírku se každý bavil po svém. Zlata ve společnosti fotografa Jakuba Ludvíka a Radek s moderátorem večera Karlem Šípem.

Tak pojď...

První, kdo se odhodlal k tomu se vzájemně pozdravit byl John. Nesmělým krokem šel ke své manželce, když Zlata viděla číhající fotografy, lakonicky pronesla směrem k manželovi: "Tak pojď sem, vyfotíme se."

V tu chvíli vypadali jako šťastný pár. Když však fotografové odešli, vrátili se každý ke svému stolu a během večere se i nadále ignorovali. Tedy hlavně Adamovská neměla potřebu se se svým manželem nějak vybavovat, bylo vidět, že ji jeho přítomnost znervózňuje.

Bouřlivé manželství

Šestadvacetileté manželství Radka Johna a Zlaty Adamovské nebylo nikdy bez mráčku. O rozchodu slavného páru se spekulovalo už několikrát, ale scénárista a herečka to vždy nějak ustáli. Osudným se jim stal až okamžik, kdy praskla Johnova nevěra.

„Mám nemanželskou dceru,“ přiznal na počátku roku John. Takovou zradu Adamovská už nemohla jen tak přejít. Rozhodla se, že jediným možným řešením je rozvod. O majetku se pár dohodl a John se odstěhoval ze společné adresy v pražských Dejvicích.

Fotogalerie
3 fotografie