Anna K, vlastním jménem Lucianna Krecarová, o svých plánech na svatbu promluvila v rozhovoru pro týdeník Instinkt. „Jsme s Tomášem třináct let a nejsme manželé. Tak jsme mu říkala, že bychom se měli vzít, kdyby se něco stalo, aby měl svý jistý,“ přiznala Anna K.

Fotogalerie
2 fotografie

Ta už více jak rok bojuje s rakovinou prsu. „Mám za sebou už šest chemoterapií a možná mne čeká další. Nádor se zmenšil z původních čtyř centimetrů na pět milimetrů. To lékaři označují za velmi nadějné. Díky tomu mne čeká operace, u které bych neměla přijít o prso,“ říká zpěvačka.

Anna K. popsala i svůj zběsilý životní styl, který rakovině předcházel. „Žila jsem ve stresu, strašně starostí. Sama jsem stavěla barák. Rok jsem brala prášky na nervy, trpěla jsem panickou úzkostí, nevytvářel se mi serotonin nebo co – v mozku. Za každou cenu jsem chtěla dítě, rvala jsem do sebe hormony,“ smutně uvedla slavná zpěvačka.

Ta pak zná i ideální scénář své léčby. „Buď ještě jedna chemoterapie, nebo už rovnou operace. Pak by mělo přijít ozařování a dva roky intenzivního sledování, a když se nic nestane, tak můžu oslavovat. Jediný můj strašák je, že tohle všechno podstoupím a stejně to bude k ničemu. A tak se modlím, aby to léčení k něčemu bylo,“ mrazivě, ale s nadějí uzavřela zpěvačka rozhovor.