Ten bydlel od září v podnájmu v domku Hanychové. Rodičům nezáleží na tom, že jejich syn čelí obvinění z pokusu vraždy a že mu hrozí až 18 let vězení. Podle Hanychové chtějí hned všechno včetně jeho svršků.

„Od září mi neplatil nájem. Už mi dluží 150 tisíc. Dokud nedoplatí, co má, tak věci zůstanou v domě. Navíc stejně nemám klíče. Ty jsou na policii,“ svěřila se modelka, na kterou je kvůli dluhům nájemníka už podaná exekuce za elektřinu a telefon. „Rodiče jeho věci chtějí, ale platit za něj nebudou. Už je prý dospělý a tohle si má vyřešit sám,“ kroutí nad takovým postupem udiveně hlavou modelka. „A to jsem ještě nesečetla škody na vnitřním zařízení. Jsem zvědavá, kdy a kdo to zaplatí,“ dodala.

Fotogalerie
2 fotografie

„Zavolali mi a strašně na mě křičeli, že jim mám dát okamžitě jeho věci, co má v baráku,“ řekla Blesku rozrušeně modelka, kterou moc mrzí, že svůj dům za Prahou pronajala právě tomuto muži. Nájemníkovy věci Hanychová ale nikomu dávat nechce.

Agáta se rozhodla předat celou věc právníkovi. „Chtěla jsem vše řešit v klidu, ale s rodiči nebyla rozumná řeč. Peníze jinou cestou zpátky asi těžko dostanu,“ říká. Agáta doufá, že se vše vyřeší co nejdříve. Dům by totiž chtěla prodat a koupit místo toho byt v centru Prahy.

Zraněné ženě, s níž modelka chodila shodou okolností do školy, přeje, aby se co nejdříve uzdravila. Muži, který ji pobodal, hrozí až 18 let vězení!