"Žádné kompilace jsem neměla, takový porod a těhotenství bych přála všem maminkám. Porod trval asi pět hodin, což je docela málo. Rodila jsem přirozenou cestou," řekla Blesk.cz Salačová.

Malý Oliver se má čile k světu, když se narodil skoro dva týdny před termínem. Chlapeček vážil po narození 3 kg a měřil 50 cm. Porod proběhl bez komplikací. Otcem dítěte je Míšin manžel Dalibor Vajčner, za kterého se kráska provdala před třemi lety.

Michaela Salačová
Autor: Michaela Salačová

Tatínek dítěte nechyběl ani u porodu. "Byl mi opravdu velkou oporou, byla jsem moc ráda, že byl se mnou, i když se malý narodil, tak ho to hrozně dojalo, nakonec se rozplakal. Bude to určitě skvělý táta," dodala štěstím zářící Salačová.

Michaela Salačová
Autor: Michaela Salačová

Míša se před porodem nechala slyšet, že se s manželem stále nemohli shodnout na jméně dítěte. Dlouhé vybírání ale nepochybně stálo za to! Oliver je rozhodně dobrá volba! "Věděli jsme, že budeme mít kluka, tak jsme vybírali ze jmen David, Adam a Oliver," řekla Blesk.cz Míša. Ostatní jména se manželům jistě budou hodit do budoucna. Nechali se totiž slyšet, že by rádi měli aspoň ještě dvě další ratolesti.

A čím se Michaela Salačová proslavila? Oznámila a následně zrušila svatbu s bývalým přítelem Matějem Liškou. Modeling ji živí dodnes, ale věnuje se mu čím dál méně. Stále žádanější je po Evropě jako dýdžejka. V Portugalsku už má dokonce vlastní fanklub a vždycky je na ni vyprodáno.

Fotogalerie
3 fotografie