„Státu vše splatím do poloviny roku,“ řekl Blesku herec s tím, že se bude muset pořádně ohánět. Přes manažera pro jistotu hledal i možnost další půjčky.

Martin Zounar se kvůli tomu, aby splatil dluhy, které udělal kvůli nepodařenému podnikání v dabingovém studiu a restauraci Cartouche, téměř nezastaví. Přesto má ale strach, aby vše zvládl poplatit.

„Ozval se mi Zounarův manažer Karel Lupoměský, že Martinovi přišly ještě pohledávky na úroky z dluhů, které měl. A to ve výši 600 tisíc korun.

Prý, jestli bych mu s tím nepomohl,“ prozradil Blesku Zounarův šéf z Boom TV Roman Anton, který už za herce před časem převzal leasing na auto. Zounar má u něj v internetové televizi dva pořady – Fajnšmekr a Tekutý fajnšmekr. Na to, že by mu finančně vypomohl, se ale moc netvářil.

„Soukromým osobám jsem všechno splatil. Státu splatím do poloviny roku,“ tvrdí Zounar. Aby to zvládl, bude se ale muset pořádně otáčet. Každý týden od čtvrtka do neděle hraje v muzikálu Děti ráje, vystupuje v branickém divadle se spolkem Háta, pravidelně účinkuje na TV Prima v pořadech Hádej, kdo jsem a Hádej, kdo lže.

Čeká ho i řada dalších akcí, mluví se i o účinkování Zounara v několika seriálech. Jisté je, že si partnerka Simona a malá dcerka Claudie tatínka moc neužijí.