Maminka čtyřleté dcery Sofie se rozvádí s manželem, hercem Davidem Švehlíkem (37), a dávno před rozvodem si našla milence.

Jitka Schneiderová zřejmě hledala zkušenějšího a více zajištěného muže, než byl její manžel. Pro Davida Švehlíka byla přitom jeho první velkou láskou, a dokonce i první milenkou. Původně totiž studoval teologii a dodržoval celibát. Herecké manželství nezachránila ani malá dcera Sofie.

Nového partnera Schneiderová nelovila v hereckých vodách, ale sáhla po špičkovém manažerovi firmy se sportovní módou Davidu Císařovi. A jsou spolu už delší čas. „Byli spolu před rokem v únoru na horách ve Špindlerově Mlýně a v červnu spolu jeli do Egypta,“ řekla Blesku blízká známá rodiny. „Švehlík se odstěhoval, až když ho měla,“ uvedla. Doplnila dokonce i to, že Císař kvůli lásce ke Schneiderové také rozbil svoji rodinu. „Opustil manželku a dvě děti,“ prozradila.

Ve společnosti se Schneiderová s Císařem objevila poprvé na koncertu Macy Gray v klubu SaSaZu ve VIP zóně, kam mají zakázaný přístup fotografové. Vinuli se k sobě jako liány. „Do svého soukromí nenechám nikoho nahlížet,“ reagovala na otázky o svém novém vztahu herečka.

Fotogalerie
2 fotografie