Před čtyřmi lety Tereza odloudila Veronice životního partnera a otce jejích dětí Kryštofa (13) a Elišky (9) režiséra Petra Kracika (52). Před měsícem Tereza vstoupila do Ordinace, kde Veronika od počátku hraje zdravotní sestru Zuzanu Pantoflíčkovou, jako hvězda.

Hvězdný je i honorář Kostkové za natáčecí den. Podle informací Blesku má představitelka doktorky Mandlové jedenáct tisíc, o čemž si Gajerová může nechat jen zdát.

Navíc má Kostková jednu z hlavních rolí. Role Zuzany Pantoflíčkové v podání Gajerové je teď více méně v pozadí. Natáčecí dny se Veronice smrskly na minimum. Podle kolegů ze seriálu to Gajerovou dost štve.

Veronika Gajerová se ocitla na druhé koleji
Autor: TV Nova

Je to další rána k té, co utrpěla, když se Petr Kracik, který si ji nikdy nevzal, s Terezou oženil. „Je štěstí, že Verča hraje své epizody v Růžovce a Tereza patří do kamenické nemocnice. Jsou to dvě různá studia, takže se vůbec nepotkávají,“ prozradil Blesku člen štábu, který bývá na obou natáčeních.

Veronika sama se k účinkování úspěšné rivalky odmítla jakkoli vyjádřit. „Nebudu mluvit do médií,“ vzkázala po tiskové mluvčí seriálu. Tereza nemíní k současné situaci taky hovořit. „Skandály jsem si vybrala už před čtyřmi lety,“ řekla Blesku.