„Milovala jsem ho, ale upřímně řečeno, nakonec se s ním vůbec nedalo žít,“ říká o patnáctiletém manželství s jednačtyřicetiletým Pomeje Michaela Kuklová.

Seznámení a začátek vztahu

Soužití s manželem trvalo úctyhodných patnáct let. Poznali se v devadesátých letech, kdy se potkali při natáčení filmu Playgirls 1 a 2, a poté ve filmu Andělská tvář, kde tvořili milenecký pár, a i ve skutečném životě už byli manželé.

Tenkrát spolu tvořili krásný a šťastný pár. Pomeje pro ni ztělesňoval velkého a dominantního chlapa, který ji ochrání. A myslela si to i v době, kdy její manžel souhlasil, aby se stala playmate české mutace Playboy, a nafotila tak hodně odvážné snímky.

Doba zamilovanosti

Na začátku vztahu byli do sebe velmi zamilovaní a tvořili tak jeden z nejhezčích párů showbyznysu. I hvězdná znamení jim napovídala šťastný život.

„Jsme ideální pár. Já se narodil ve Střelci, Míša je Beran. To jsou znamení, která se bezvadně doplňují," básnil Pomeje.

"Potvrzují nám to všechny možné horoskopy,“ dodala tehdy zamilovaná Michaela Kuklová.

Do té doby se zdálo být všechno ideální, pár měl za sebou osm let společného soužití a nic nenasvědčovalo tomu, že by se za krátký čas měli rozejít.

„Jsme spolu už osm let. A nejšťastnější nejsme na mejdanech, nýbrž doma, nejlépe v posteli,“ prozradil Jiří Pomeje.

486000:gallery:true:true

O sexu s Pomeje

Představitelka princezen Michaela Kuklová se v jednom pořadu Sáry Saudkové dokonce rozpovídala i o sexu s bývalým manželem Jiřím Pomeje.

"S Jirkou je sex o to lepší, čím déle jsme spolu, protože jsme se předtím poznali i po jiných stránkách. To, co spolu děláme, si vůbec nedovedu představit dělat hned od začátku s jiným mužem," svěřila se moderátorce herečka Kuklová. A také dodala, že se jí líbí, jak si ji její milý hýčká a váží si jí. A při sexu se soustředí víc na její uspokojení než na to svoje vlastní.

Dominantní Pomeje


Jiří Pomeje na ostatní lidi působí dojmem velkého a dominantního chlapa. Je to přesně ten typ macho chlapa, který má přirozenou nadvládu nad svou ženou.

Mohlo to tak být i u manželství Jiřího a Michaely. Naposledy se Kuklová v jednom rozhovoru na internetu přiznala, že jí chybí sebevědomí. A také to, že teď, když je svobodná, už nemusí nikoho poslouchat, jen toho, koho chce ona sama.

To může napovídat tomu, že Pomeje měl nad svou manželkou vždy navrch, a rozhodoval tak o jejím profesním i soukromém životě. Na veřejnosti tvrdil opak, ale nejbližší známí páru si to nemysleli.

"Doma mluví Míša, já se vykecávám venku. Doma jsem pod pantoflem a jsem tam rád," odpověděl v jednom rozhovoru Jiří Pomeje.

Michaela nedávno přiznala, že když je ve vztahu jeden z partnerů introvert a druhý extrovert, tak stejně nastanou problémy. Možná tím narážela na své manželství s Pomeje.

Touha po dítěti

Michaela tvrdila, že se o miminko ve vztahu s Pomeje snažila marně 17 let, její exmanžel Jiří to ale vidí jinak.

"O dítě jsme se 15 let, co jsme byli spolu, nikdy nesnažili. Dokonce jsem si musel dávat velký pozor. Míša pořád nemohla pro těhotenství najít vhodný čas. Chtěla dělat kariéru," řekl Blesku Pomeje a dodal: "Potom jsme se dohodli, že se o miminko pokusíme po premiéře Andělské tváře, až budeme v pohodě a v klidu. Místo mimina mě ale Míša opustila."

Profese jim zničila vztah

Velmi významným milníkem ve vztahu Kuklové a Pomeje byl film Andělská tvář. Tenkrát Jiří do filmu hodně investoval a doufal v divácký úspěch. Film ale nakonec propadl, a Pomeje se tak velmi zadlužil.

Problémy začal řešit alkoholem a své frustrace si vybíjel na manželce Michaele.

„Dělal výtržnosti, pil, zadlužoval se, proto jsem se od něj odstěhovala, ale na rozvod jsem dlouho nepomýšlela,“ tvrdí Michaela. Rozvést se v tu dobu nechtěl ani Jiří Pomeje. Sám uznal, že na něj spadá velká dávka odpovědnosti za to, že to tak dopadlo.

„Míša si přála, abych odešel, protože to se mnou nemohla vydržet. Ten strašný nápor, který se každý den valí na filmového producenta. I ten můj chlast. Já ji úplně chápu. Prožili jsme spolu patnáct let, vždycky jsem ji miloval a miluji. A rozhodně se nechci rozvést, o rozvodu zatím nepadlo slovo," svěřoval se médiím zdrcený producent.

Definitivní konec - rozvod

Před dvěmi lety se herečka Michaela Kuklová přiznala, že má milence, a proto se chtěla co nejrychleji rozvést. Jiří Pomeje, který dlouho doufal v usmíření, se s definitivním krachem manželství pomalu smiřoval, a na důkaz konce lásky dokonce hodil snubní prsten do Vltavy. Pomeje snášel rozchod velmi těžce.

"Můj osobní život teď za moc nestojí. Jsme dva měsíce s Míšou od sebe, každý někde jinde. Dohodli jsme se, že už spolu nebudeme dál žít," uvedl Jiří. Důvod konce patnáctiletého vztahu Pomeje okomentoval slovy: „Tak trochu jsme zapomněli žít.“

 

486001:gallery:true:true

 

Udělala by Michaela ve vztahu s Pomeje něco jinak?

„Mnohokrát jsem přemýšlela, že jsem strašně moc věcí v životě zvorala. Všechno jsem ale dělala s nejlepším vědomím a svědomím, nejpoctivěji, jak jsem mohla. Fakt jsem se strašně moc snažila. Kdyby šlo všechno vrátit, nejspíš bych zase jednala stejně. Takže by se sotva něco změnilo,“ řekla v rozhovoru pro server idnes.cz známá herečka.

Šťastné období s novým chlapem a s dítětem v náručí

Michaela Kuklová nyní konečně našla štěstí v lásce a pevné rodinné zázemí, které jí předtím tak scházelo. Našla si nového partnera brněnského podnikatele Romana Holomka (46), na kterého se může vždy spolehnout.

Před rokem se jim narodil krásný a zdravý chlapeček Roman. V čem spočívá pevný a krásný vztah Kuklové a podnikatele Holomka?

„Zřejmě díky tomu, že mi Roman dává pocit klidu a bezpečí. Předtím byl můj život šíleně hektický, každou chvíli jsem se třásla, těkala očima sem tam... Teď je všechno klidné, pomalejší, jako na dovolené. Neřešíme problémy, ale žijeme,“ řekla v rozhovoru pro idnes.cz herečka Kuklová.

O novém vztahu se svým přítelem Romanem Holomkem a o tom, proč se Michaela Kuklová zatím nemůže vdát, čtěte ZDE.