Marcel Vašinka se nechal loni registrovat se svým dlouholetým přítelem. Ovšem jeho cesta k otevřenému přiznání homosexuality u něj nebyla rozhodně jednoduchá. „Že jsem homosexuál, jsem si uvědomil v době, kdy jsem chodil s Dášou Veškrnovou. Ona byla natolik vášnivá, že jsem jí vůbec nestačil. A tam jsem pochopil, že to bude asi i tím, že mne vlastně víc zajímají muži,“ zavzpomínal Vašinka na vztah s bývalou první dámou.

Fotogalerie
1 fotografie

Když se pak Veškrnová dozvěděla, že je její bývalý přítel gay, zajímalo ji, jestli jsem ji někdy podvedl s mužem. „Musel jsem jít s pravdou ven a přiznal jsem jí, že jsem ji skutečně s mužem podvedl,“ přiznal populární herec. Ten vedle trablů s vlastní orientací prožil i velký boj s démonem jménem alkohol.

„Když mne opustil jeden můj přítel, sebral jsem všechny peníze, co jsem měl, a na měsíc jsem odjel na Slovensko, kde jsem celou dobu pil s celou vesnicí. Všechno jsem jim platil a vydržel jsem tam, dokud jsme všechny moje peníze nepropili,“ smutně přiznal ve 13. komnatě Vašinka.