„S Honzou to je hodně špatný. Vlastnil hospodu v Kosově Hoře, ale o tu přišel a nějak to úplně nezvládl. Byl v léčebně, kde se léčil ze závislosti na drogách a hracích automatech. A přitom má doma ani ne dvouleté dítě,“ prozradil člověk z okolí bývalé hvězdy reality show VyVolení.

Fotogalerie
1 fotografie

Jenže tím podle všeho problémy Kykolky zdaleka nekončí. „On byl v podmínce, kvůli nějaké průseru z minula. Jenže se popral s nějakým člověkem, a ten na něj podal trestní oznámení. Takže teď Kykolkovi hrozí, že skončí natvrdo v kriminále,“ dodal náš zdroj.

Samotný Kykolka je téměř k nedohledání. Téměř nic o něm nevědí ani lidé, se kterými byl v druhé řadě Vyvolených. „Slyšela jsem, že má nějaké problémy, ale víc fakt nevím,“ řekla Blesk.cz Karolína Vrbasová, bývalá Kykolkova spolubydlící ve vile.

Žádné iformace pak o svém bývalém milenci nemá ani Tereza Pergnerová, která s Kykolkou prožila několikměsíční vztah. „O Honzovi nic nevím,“ vzkázala jen bývalá moderátorka, která v současnosti žije v ústraní se svým partnerem Jiřím Chlebečkem,