Adéla Gondíková kvůli vážnému onemocnění na několik měsíců v podstatě přerušila veškerou pracovní aktivitu. Jedna z mála věcí, které Adéla zvládla, bylo nafocení kalendáře pro módní návrhářku Danu Dobřichovskou. Tento kalendář měl v pondělí křest a slaví velký úspěch.

Fotogalerie
10 fotografií

Fotograf Jan Tůma, který je označován za jednoho z nejkreativnějších Čechů s fotoaparátem, totiž Adélu nafotil jako figurínu v módní výloze. „Ten nápad se mi moc líbil. Ale Honzovi se povedlo ho zrealizovat ještě lépe, než jsem si vůbec dovedla představit,“ přiznala Gondíková. Vedle ní je v kalendáři také modelka Bára Kolářová a herec Roman Vojtek.

Jak se zdá, tak s novým kalendářem začíná pro Gondíkovou i nový život. „Už jsem zdravá,“ přiznala moderátorka a herečka při dotazu na její zdravotní problémy.

A novou etapu pak načala i v partnerském životě. Vše byl měl zpečetit rozvod s Ondřejem Brouskem. Ten od Gondíkové odešel před rokem ke své herecké kolegyni Anně Remkové. A dokonce se prý mluví o tom, že se chce Brousek s Remkovou zasnoubit. „S manželem skoro nekomunikujeme. Teď čekáme jen na rozvod. Je to definitivní konec,“ dodala už zcela vyrovnaně Gondíková.