Mašlíková už dlouho dobu Mesarošové vyčítá, že není žádná modelka, a že nízkými cenami, za které je ochotna předvádět, ničí ostatní manekýny. „Slečna Mesarošová se bůhvíproč vydává za modelku, ačkoliv žádnou není. Navíc je ochotna leckde předvádět i zadarmo, takže úplně ničí ceny ostatní holek. Nikdy bych nepředváděla na akci, kde se tahle slečna objeví,“ řekla už před časem Mašlíková.

Fotogalerie
4 fotografie

„Asi se nemůže smířit s tím, že mám více práce než ona,“ odpověděla na mritiku Mašlíkové Mesarošová. Pikantní na obou modelkách je především fakt, že obě se staly „hvězdami“ až ve chvíli, kdy si nechaly zvětšit poprsí do gigantických rozměrů. Mašlíková má silikonové čtyřky, Mesarošová dokonce pětky.

Většina pořadatelů už proto dobře ví, že není radno zvát obě slečny najednou. Jenže na tohle zlaté pravidlo českého šoubyznysu nějak zapomněli pořadatelé televizního turnaje v pokeru VIP Poker Show. Na Nově v něm totiž budou soupeřit obě prsaté rivalky.

Vzájemná nenávist mezi dívkami ostatně byla pořádně vidět i na zahajovacím večírku pokerového pořadu. „K té osobě se už nebudu vůbec vyjadřovat,“ odmítla Mašlíková říct, co si myslí o účasti Mesarošové. „Mě je jedno, že ju tu Mašlíková, při hře jsme se nepotkali,“ dodala Dominika.

U hracího stolu se blonďaté krásky sice nestřetly, ale když se potkaly pohledy, tak mezi nimi létaly blesky. „Snad se holky nepotkají ve finále. To by ten turnaj mohl skončit ztrátami na životech,“ okomentoval řevnovost obou dam jeden z pořadatelů a vášnivý hrář pokeru Pavel Novotný.