Miss World Taťána Kuchařová ve funkci prezidentky a stará škola, režisér Adamec, který všechny staví na značky…Tím změny v Miss ČR 2009 nekončí...


ONLINE PŘENOS z Miss ČR 2009 sledujte v sobotu večer na Blesk.cz


Nových momentů je v Miss ČR 2009 celá řada. Zda budou k jejímu dobru, se uvidí dnes večer při slavnostním finále.

Potíže se soutěží začaly před půldruhým rokem, kdy v zahraničí zmizel její nový majitel, podnikatel Jan Moťovský. Vleklé a neúspěšné pátrání po něm způsobilo, že od podniku odstoupili nasmlouvaní sponzoři. A nejasné otázky kolem dědictví akci rovněž zkomplikovaly. Obrat nastal až v letošním lednu, kdy značku koupila firma Central Group. Zakladatel Miss ČR, Miloš Zapletal, který Moťovskému soutěž prodal, se nyní stal jejím odborným poradcem. Kdo stojí za odvoláním Čenského, těžko říci. On každopádně ztracený kšeft moderátora ustál s noblesou, s níž usedl v porotě.

Fotogalerie
1 fotografie

Jak se osvědčí volba Etzlera se Šimůnkem, ukáže klání v přímém televizním přenosu. Při oficiálním mediálním představení vypadal noblesní Etzler jak obrozenec z Jiráskova F.L. Věka a Šimůnek coby suverénní, přízní žen zhýčkaný frajírek. Také bude záležet, jaký scénář pánové dostanou - nebo si dokonce napíšou. Doufejme, že stále panující Miss ČR 2008, Zuzanu Jandovou vyparádí profesionál a ona se žádného stylistického přešlapu nedopustí, jak občas mívá ve zvyku. Prezidentka soutěže, Táňa Kuchařová jistě dostojí ideálu mladé noblesní lady poučené velkým světem, kosmopolitním New Yorkem. Její gloriolu navíc potvrdí i nový fakt, že se Miss ČR stala charitativní akcí, jejž výtěžek půjde na konto projektu ČT, Pomozte dětem.

Podniku na atraktivitě přidává i skutečnost, že dívky obléká prestižní oděvní výtvarnice Liběna Rochová, která ke konstrukci střihu přistupuje jako architekt. Úvod bude patřit .čistě hedvábným barevným koktejlkám, druhá řada zlatostříbrným, skleněnými a kovovými šperky dotaženým modelům. Na povinné plavky Liběna vybrala elastickou tkaninu s Lyrou a Swarowského kameny. Finále bude patřit dramaticky tmavým toaletám se speciálním efektem. „Jde o raritu, která se v luxusní světové módě snad objevila jen u Karla Lagerflelda,“ dodává Rochová., která žádný z modelů nechtěla předem odtajnit.

Finalistek je klasicky tucet, brunety jsou v přesile. Krásky, jak bývá zvykem, odletěly na soustředění do Dubaje, před soutěží byly na několika společenských akcích, aby se otrkaly. V Podolí se zase vzdělaly v péči o dítě. Prošly se po molu… Všechny jsou v podstatě dosud neznámé krásky čekající na svou velkou šanci, kterou jim korunka královny krásy nabízí. Žádná z nich se zatím nijak nezviditelnila. Prezidentka soutěže, Táňa Kuchařová tvrdí: „Letošní ročník bude po dlouhé době bez jediné výrazné favoritky. Tím bude zajímavější.“

Věřme tedy Táně. Mimochodem Miss ČR až tak masovou propagaci jako Česká Miss ( konala se v regulérním jarním termínu) nemá. Ale to ještě nic neznamená. Nechme se překvapit.

MÓDNÍ POLICII Z MISS ČR OD FRANTIŠKY VÁM PŘINESEME V NEDĚLI!