Nedal se ale usedět a diváky pořádně bolely zadky! Divadelní hra o 2009 verších, které se částečně zpívají a mluví, je přece jen moc. Výtku si udělil i autor textu Horáček. „Je to moc dlouhé. Musím to zkrátit,“ přiznal také Blesku Horáček po čtyřhodinovém představení.

Fotogalerie
4 fotografie

Premiéra ve Státní opeře měla podporu i těch největších hvězd. V roli Všudybyla se totiž objevil poprvé a naposled Karel Gott a v roli Cizí ženy Lucie Bílá. Ta si nemohla vystoupení nechat ujít, byť zazářila jen na jeden jediný večer. „Z úcty k autorům muzikálu jsem se rozhodla jejich projekt podpořit jednou písničkou. Objevím se ale jenom na premiéře a vracím se do Carmen,“ vysvětlila Blesku Bílá, která si vystřihla song S cizím mužem v cizím pokoji.

Stejně tak Gott si výjimečně zazpíval za Viktora Dyka árii Tanta Cose da Veder. „Ta Všudybylova árie mě uchvátila natolik, že jsem porušil pravidlo a poprvé v životě zpíval v muzikálu,“ řekl Karel s tím, že měl před vystoupením nahnáno. „Z toho věčného střídání tepla a zimy jsem ochraptěl. Nevím, jestli bych se neměl omluvit. Když uděláte na jevišti chybu, nikdo vám to neodpustí, zvlášť mně ne,“ strachoval se Karel před premiérou. Chrapot ale zmizel a Gott Všudybylovu árii dával jako přídavek nakonec společně s Viktorem Dykem a ostatními alternanty.